Районна избирателна комисия в шести изборен район Врачански със свои

...
Районна избирателна комисия в шести изборен район Врачански със свои
Коментари Харесай

28 политически партии и коалиции се впускат в предизборна битка в 6 МИР Враца

Районна изборна комисия в шести избирателен регион Врачански със свои решения е записала 28 политически партии и обединения с кандидатски листи в избрания от ЦИК период 30 септември 2022 година

Във връзка с отпечатването на хартиените бюлетини РИК Враца излезе със мнение да бъдат отпечатани 168600 бр. при съблюдаване на член 209, а от Изборния Кодекс.

Заявени са 12 броя СУЕМГ и след правене на график взаимно с регионалния шеф и кметове на общини ще се извърши образование по места.

Пълномощниците на политическите обединения могат да получат удостоверенията на претендентите си съответно завършени в РИК06 Враца, на адрес: гр. Враца, бул. „ Демокрация “ № 1.

Със свои решения РИК 06 – Врачански избирателен регион назначи всички СИК на територията на региона, като беше направено служебно систематизиране за община Борован, за която на консултациите не са постигнали единодушие.

Всички решения на РИК 06 – Врачански избирателен регион се разгласяват навреме на уеб страницата на комисията, както и се слагат на избраните за това места.

Комисията работи в спокойна конюнктура при съблюдаване на законовата уредба.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР