Районенният съд в Самоков разгледа искане за вземане на мерки

...
Районенният съд в Самоков разгледа искане за вземане на мерки
Коментари Харесай

Оставиха в ареста двама от нападателите на полицаи в Самоков

Районенният съд в Самоков прегледа искане за взимане на ограничения за неотклонение - непрекъснат арест, импортирано от прокуратурата, по отношение на обвинените - на 48, 32 и на 23 години, оповестиха от обвиняването.

Тримата са привлечени в качеството на обвинени за осъществени от тях закононарушения - причиняване на телесна щета на орган на властта при осъществяване на службата му и приложимост на мощ по отношение на него за разстройване осъществяване на служебните отговорности.

Деянието е било осъществено в региона на Самоков на 15 юни. Съдът почете настояването на прокуратурата, като дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинените.

За техния съизвършител съда не одобри доводите на прокуратурата за виновността на лицето за осъществяването на действията, само че му взе мярка за неотклонение „ домакински арест “ с гривна за електронна наблюдаване.

Мотивите за това са чисто правосъдно минало на обвинения, неявяване на престъпни прояви и съществуване на непрекъснат адрес на територията на страната. Наложените ограничения за неотклонение на обвинените подлежат на обжалване и митинг в законоустановения период.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР