Районен съд - Варна наложи на 24-годишен водач наказание от

...
Районен съд - Варна наложи на 24-годишен водач наказание от
Коментари Харесай

Пиян варненец обърна колата си по таван, полицията го завари заспал | 200 лв. глоба и 18 месеца без книжка и 1 година условна присъда наложи съдът

Районен съд - Варна наложи на 24-годишен лидер наказване от една година отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период, както и санкция в размер на 200 лв.. Той бе лишен още от право да ръководи моторно транспортно средство за период от една година и 6 месеца.

В ранните утринни часове на 6 май тази година подсъдимият управлявал лек автомобил по пътя за Белослав, без защитен колан и след приложимост на алкохол, при което изгубил надзор над автомобила и той се преобърнал по таван на пътното платно. По подаден от очевидци на случая сигнал на тел.112 на мястото пристигнали екипи на Министерство на вътрешните работи, които заварили лидера задремал в авариралия автомобил. При инспекцията на лидера тогава и тестването му с дрегер се открива, че той е карал след приложимост на алкохол, а взетата му кръвна проба удостоверява съществуване на алкохол в централизация 1,64 промила.

24-годишният юноша е дееспособен лидер, неосъждан до момента.

Присъдата на Районния съд предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР