Районен съд Сливен в четвъртък даде ход на делото срещу

...
Районен съд Сливен в четвъртък даде ход на делото срещу
Коментари Харесай

Съд в Сливен даде ход на делото за педофилия срещу британски пастор

Районен съд Сливен в четвъртък даде ход на делото против английския свещеник Даниел Хъл, упрекнат в блудствени дейности с малолетни и малолетни от квартал " Надежда " в Сливен, оповестява Българска национална телевизия.

Делото се гледа при закрити врата, поради конфенденциалната информация и доказателствен материал, касаещ малолетни и малолетни лица.

" Бяха отхвърлени настояванията на отбраната за позволени към подсъдимия основни процесуални нарушавания на етапа на досъдебното произвеждане, а мярката за неотклонение не бе променена макар, че беше направено такова искане от отбраната. Остана си " задържане под стража ". В идващото правосъдно съвещание започваме делото всъщност, с разпит на очевидци и събиране на доказателства ", сподели Стойко Славов, юрист.

Припомняме, че, като през 2019 година пасторът бе задържан за първи път по същото обвиняване.

44-годишният (тогава) Даниел Ериксон - Хъл е задържан в ромския квартал " Надежда " и против него е формирано . През 2016 година той към този момент е бил арестуван с европейска заповед за арест по искане на Министерство на правораздаването на Англия.
 Арестуваха английски свещеник в Сливен, обвинен за блудничество
Арестуваха английски свещеник в Сливен, обвинен за блудничество

Предстои да му бъде наложена непрекъсната мярка за неотклонение от 72 часа

Хъл е упрекнат за разврат с три малолетни и едно малолетно момче , като употребявал ситуацията им на взаимозависимост по отношение на него.

Престъпните действия са осъществени за времето от неустановена дата през юни 2022 година до 10 август 2022 година в град Сливен .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР