Районен съд Сливен даде ход на делото срещу британския пастор

...
Районен съд Сливен даде ход на делото срещу британския пастор
Коментари Харесай

Съдът в Сливен даде ход на делото срещу обвинения в педофилия британски пастор

Районен съд Сливен даде ход на делото против английския свещеник Даниел Хъл, упрекнат в блудствени дейности с малолетни и малолетни от квартал " Надежда " в Сливен. Той беше задържан през август 2022 година, като през 2019 година пасторът бе задържан за първи път по същото обвиняване.

В квартала той основава молитвен дом, а децата са оставали да преспиват в дома, даже със знанието на родителите им. Хъл е съден за педофилия във Англия, само че от години живее в Сливен. Делото през днешния ден се гледа при закрити врата, поради конфенденциалната информация и доказателствен материал, касаещ малолетни и малолетни лица.

" Бяха отхвърлени настояванията на отбраната за позволени към подсъдимия основни процесуални нарушавания на етапа на досъдебното произвеждане, а мярката за неотклонение не бе променена макар, че беше направено такова искане от отбраната. Остана си " задържане под стража ". И в идващото правосъдно съвещание започваме делото всъщност, с разпит на очевидци и събиране на доказателства ", сподели Стойко Славов, юрист.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР