Районен съд-Разлог остави в ареста 25 -годишната полицайка Симона Лулеова,

...
Районен съд-Разлог остави в ареста 25 -годишната полицайка Симона Лулеова,
Коментари Харесай

Заловената с дрога полицайка остава в ареста

Районен съд-Разлог остави в ареста 25 -годишната полицайка Симона Лулеова, която бе хваната с половин кг канабис при инспекция на автомобила й.

25-годишната жена изиска от съда да бъде пусната под гаранция с претекста, че има малко дете за гледане на 5 годинки, както и че се приготвя сега за държавен изпит, защото е студентка по право. Но съдът почете настояването на прокуратурата за задържане под стража.

Майка й плачеше от самото начало. Тя разяснява, че дрогата е подхвърлена на Симона. Преди да се качи на фамилната кола, тя била паркирана покрай блока и в столицата и три дни оставена без контрол, а едната врата на автомобила не се заключвала заради щета. Сестрата на Симона-Силвия също счита, че това е скалъпена работа, с цел да злепоставят полицайката. Тя свързва случая с пребитият им брат седмица преди този момент. Той е работил като диджей в студентски град в София. Според тях всеки е могъл да попадне в клопка, защото това е фамилна кола и се кара от всички във семейството, сподели майката на Симона.

Припомняме, че служителката на Седмо РУ-София бе хваната с канабис при инспекция на колата и на 27 януари. Тя е била спряна по път за Разлог.  

В багажника на автомобила, под аварийна гума органите на реда са разкрили пакет със суха тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на марихуана с тегло към 478 грама. Образувано е следствено дело по разказа на Окръжен следствен отдел-Благоевград.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР