Районен съд – Монтана одобри споразумение, постигнато между Районна прокуратура

...
Районен съд – Монтана одобри споразумение, постигнато между Районна прокуратура
Коментари Харесай

Съдът в Монтана наказа рецидивист с 14 месеца затвор за кражба на 150 кутии цигари

Районен съд – Монтана утвърди съглашение, реализирано сред Районна прокуратура – Монтана и отбраната на подсъдимия Е. Д. А., за наказване 14 месеца затвор за кражба на 150 кутии цигари и 120 лв., оповестиха от обвиняването.
На 19 януари 2018 година в Монтана подсъдимият посредством потребление на лек автомобил „ Мерцедес “ и техническо средство - две железни щанги и железна отвертка, лишил от владението на О. М. П. - шеф на компания в Монтана, парична сума - 120 лв. и 150 кутии цигари от марките,,Марлборо “, „ Дънхил “, „ Карелия “, Уинстън “ и „ Собрание “ - всичко на стойност 891 лв., като действието е осъществено в изискванията на рисков рецидив. От 1988 година до момента лицето е осъждано от съдилищата в Кърджали, Пловдив, Враца, Велико Търново, Плевен, Варна и София на „ Лишаване от независимост “ 14 пъти, в това число за тежки умишлени закононарушения.
Пред съда 47 годишният Е. А. Д. се призна за отговорен и съобщи, че непринудено подписва съглашение за 14 месеца „ Лишаване от независимост “, които да изтърпи дейно при първичен „ непоколебим “ режим. Е. А. Д би трябвало да заплати и направените по делото 1875.19 лв. разходи по сметка на ОД на Министерство на вътрешните работи – Монтана.
Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР