Районен съд-Монтана одобри споразумение между Районна прокуратура-Монтана и защитата на

...
Районен съд-Монтана одобри споразумение между Районна прокуратура-Монтана и защитата на
Коментари Харесай

Съдът в Монтана вкара в затвора шофьор, управлявал „Ауди“ след употреба на наркотици

Районен съд-Монтана утвърди съглашение сред Районна прокуратура-Монтана и отбраната на обвинения А. И. Д. за наказване 6 месеца „ Лишаване от независимост “ за ръководство на МПС под влияние на опиати.
На 15 септември т. година към 10.20 часа в Монтана, на ул. „ Индустриална” чиновници на Министерство на вътрешните работи спрели за инспекция А. И. Д., който карал лек автомобил марка „ Ауди” А3, с шведски регистрационен номер. При направената инспекция с техническо средство DRUG ТЕЅТ 5000 било открито, че А. И. Д ръководи автомобила след приложимост на наркотично вещество – амфетамин.
По случая е било формирано досъдебно произвеждане. Пред съда обвиненият А. И. Д. - 31годишен, от Монтана със приблизително обучение, незает, осъждан, се призна за отговорен и съобщи, че непринудено подписва съглашение за наказване 6 месеца „ Лишаване от независимост “, което да изтърпи дейно при първичен „ непоколебим “ режим.
Съдът лиши А. И. Д. и от право да ръководи МПС за период от една година от датата на отнемането на свидетелството за право на ръководство
Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР