Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание „лишаване

...
Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание „лишаване
Коментари Харесай

Наказание „лишаване от свобода“ за срок от 9 месеца на подсъдим за кражби в Кюстендил и Бобошево

Районен съд – Кюстендил утвърди съглашение и наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 3 месеца, при първичен „ общ “ режим на изтърпяване, във връзка с обвинен в обири, в изискванията на продължавано закононарушение. Причинените от закононарушението имуществените вреди са възобновени на притежателите.

30- годишният кюстендилец Ю. С. се призна за отговорен в това, че за времето от 03.05.2022 година до 13.05.2022 година, в гр. Кюстендил, в изискванията на продължавано закононарушение е лишил непознати движими движимости от притежателите им, с желание незаконно да ги присвои – велосипед на стойност 200 лева, от ул. „ Хан Аспарух и мобилен телефон на стойност 171 лева, от ул. „ Иван Шишман “, като казусът не е незначителен и кражбата е осъществена наново по смисъла на Наказателен кодекс.

Съдът установи, че действието, за което е утвърдено постигнатото сред страните съглашение по сегашното дело е осъществено в изпитателния период по наказателно дело от 2019 година на районен съд – Дупница, с което на подсъдимия Ю. С. е наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от 6 месеца, осъществяването на което е отсрочено за период от 3 години. районен съд – Кюстендил дефинира: привежда в осъществяване към по този начин наложеното наказване по сегашното дело / 3 месеца „ отнемане от независимост “ / и наказването „ отнемане от независимост “ за период от 6 месеца. Определението предстои на тъжба и митинг пред Окръжен съд – Кюстендил.



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР