Районен съд - Дупница, под председателството на съдия Ели Скоклева

...
Районен съд - Дупница, под председателството на съдия Ели Скоклева
Коментари Харесай

Арест за 53-годишен рецидивист, изнасилил и блудствал с малко момиче роднина

Районен съд - Дупница, под председателството на арбитър Ели Скоклева взе мярка за неотклонение " задържане под стража " във връзка с обвинения Методи Й. / на 53 години, от с. Бараково /, упрекнат в обезчестяване и блудничество с малолетно момиче, низходяща сродница.

Съдът, като взе поради доводите на прокурора, отбраната, изказванията на обвинения и събраните в хода на досъдебното произвеждане доказателства, смята че са налице предпоставките на за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ". Обвинението е за две тежки закононарушения против половата цялост осъществени против малолетно лице.

От разпита на очевидците се открива съпричастността на обвинения към осъществените действие и поради, че едно от закононарушенията е при изискванията на член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс съдът смята, че е налице заплаха обвинения да извърши и друго закононарушение.

Налице е заплаха да се укрие поради, че непрекъснатият и актуалният адрес са разнообразни от този на който живее сега и поради тежестта на обвиняванията вероятността да се укрие от наказателно гонене е налице, още повече че обвинения е осъждан неведнъж въпреки и за огромна част от закононарушенията да е оправдан.

Методи Й. е притеглен като обвинен, че за интервала от 04.09.2019 година до 17.01.2020 година, в изискванията на продължаващо закононарушение, в това число и с използването на мощ, се е съвкупил или е правил опити да се съвкупи с неполнолетно момиче, негова низходяща сродница.

Определението може да се апелира пред Кюстендилски областен съд в тридневен период, считано от през днешния ден.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР