Районен съд – Враца постанови ефективна присъда от 8 месеца

...
Районен съд – Враца постанови ефективна присъда от 8 месеца
Коментари Харесай

Районен съд - Враца наложи ефективна присъда на мъж за блудствени действия с дете

Районен съд – Враца постанови ефикасна присъда от 8 месеца „ отнемане от независимост “, която ще би трябвало да се изтърпи при в началото „ общ “ режим от подсъдимия М. И.

Той бе приет за отговорен в това, че на 28.06.22 година в гр. Враца е направил дейности за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с 7-годишно дете.

По искане на подсъдимия и неговата отбрана делото мина по реда на съкратеното правосъдно разследване – глава 27, член 371 т. 2 от Наказателно-процесуален кодекс, като подсъдимият призна напълно обстоятелствата, изложени в обстоятелствената част на обвинителния акт и се съгласи да не се събират доказателства за тях.

При този ред на разглеждане на делото, законът задължава съда да понижи наложеното наказване с една трета. Първоначалното наказване, несъмнено от съда за това закононарушение е 1 година „ отнемане от независимост “, което след редукцията дефинира наложеното наказване за М. И. да е 8 месеца „ отнемане от независимост “ при първичен „ общ “ режим.

Мотивите към присъдата ще бъдат направени от съда в законоустановения период.

Присъдата на Районен съд – Враца може да бъде обжалвана и протестирана в 15-дневен период пред Окръжен съд – Враца.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР