Районен съд – Варна осъди 23-годишна жена от Шумен на

...
Районен съд – Варна осъди 23-годишна жена от Шумен на
Коментари Харесай

Осъдиха жрица на любовта за кражба от клиент

 Районен съд – Варна осъди 23-годишна жена от Шумен на 1 година отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години, оповестиха от пресслужбата на институцията. Наказанието бе наложено по силата на реализирано в правосъдна зала съглашение с самопризнание на виновността.  

През нощта 21 май 2017 година, подсъдимата, която работела като продажница в региона на бул. " Владислав Варненчик “, се съгласила да придружи английски жител до хотел във Варна. Стаята била наета на нейно име, а сумата за уговорените полови услуги била заплатена авансово от британеца на чужд мъж, дошъл след тях в хотела.

Докато клиентът си вземал душ, подсъдимата огледала персоналните му движимости, взела мобилния телефон и сложени в калъфа му 400 лв., както и още 80 паунда, пъхнати в кутия с цигари. Намерените банкова карта и шофьорска брошура тя оставила на шкафчето и незабавно напуснала стаята и хотела. Впоследствие потърпевшият непознат жител уведомил за случилото се полицията.

23-годишната жена е с чисто правосъдно минало. Нанесените от действието имуществени вреди, на обща стойност за към 1750 лв., са възобновени по сметка на потърпевшия. Направените по делото разходи също се поемат от подсъдимата. Съдебният акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР