Районен съд – Варна одобри постигнато между страните споразумение, с

...
Районен съд – Варна одобри постигнато между страните споразумение, с
Коментари Харесай

Наказание за 33-годишен варненец, извършил грабеж

Районен съд – Варна утвърди реализирано сред страните съглашение, с самопризнание на виновността, по силата на което 33-годишен мъж бе наказан за осъществен от него през м. януари тази година обир над минувач. Подсъдимият получи наказване от една година и шест месеца отнемане от независимост, осъществяването на което се отсрочва с 4 години изпитателен период.

Самото закононарушение е осъществено в ранните часове от нощта на 19 януари 2023 година в квартал „ Владиславово “, директно откакто подсъдимият проиграл в игрална зала огромна сума пари. Подсъдимият седял сърдит на скамейка в квартала, дружно с партньорката си и обмислял по какъв начин незабавно да откри пари, с цел да си довърши играта в казиното. Тогава забелязал придвижващ се наоколо минувач, нападнал го и със закани го принудил да му даде мобилния си телефон и парите от портфейла. Виждайки банкова карта в портфейла на пострадалия, той още веднъж със закани, потвърждавайки, че носи хладно оръжие в джоба си, го предиздвикал да изтегли от непосредствен банкомат всичките си налични пари. Накрая, без значение от получените средства, подсъдимият изтръгнал непознатия портфейл с персоналните документи и карти, като след това ги изхвърлил в тревни площи. Общата стойност на отнетите при грабежа непознати движимости е за близо 600  лв.. 

33-годишният мъж е неосъждан до момента. Причинените от действието имуществени вреди са възобновени на потърпевшия. В тежест на подсъдимия са всички направени по делото разходи. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР