Районен съд – Пловдив в момента гледа искането на Окръжна

...
Районен съд – Пловдив в момента гледа искането на Окръжна
Коментари Харесай

Необичайна гледка! В Пловдивския съд доведоха деветнадесетимата, задържани за нелегалните фабрики за цигари!

Районен съд – Пловдив сега гледа настояването на Окръжна прокуратура за взимане на  мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на деветнадесет лица  с букви Б.Г., Г.Г., И.Р., К.Д., О.А., П. В., С. М., Т.Г., Ц. Ц. А. Ю., Б. Д., Г. А., Г. Ш., С. Ш., С. С., Д. Д., П.К., В. М. и П. Х. Срещу   Б. Г., Г. Г., И. Р., К. Д., О. А., П. В., С. М., Т. Г., Ц.Ц. и А. Ю. са повдигнати обвинявания за това, че след прелиминарен сговор между тях и с незнаен причинител, на 24.08.2018 година в Тутракан са държали акцизни артикули без бандерол, когато подобен се изисква по закон, в значителен случай, като предметът на закононарушението е в огромни размери – закононарушение по член 234 ал.2 т.2 и т.3 във вр. с ал.1 прочие 2 от Наказателен кодекс.

Срещу Б. Д., Г. А., Г. Ш., Ж. С., К. С., С. Ш., С. С., С. С., Н. К. са повдигнати обвинявания в това, че на 24.08.2018 година в гр. Горна Оряховица, след прелиминарен сговор между тях и с незнаен причинител, са държали акцизни артикули без бандерол, когато подобен се изисква по закон, в значителен случай, като предметът на закононарушението е в огромни размери – закононарушение по член 234 ал.2 т.2 и т.3 вр. ал.1 прочие 2 от Наказателен кодекс.

Срещу П. Х. е повдигнато обвиняване за това, че в качеството на обвинен на 24.08.2018 година в гр. Горна Оряховица, в съучастничество като помощник, посредством набиране на средства и по различен метод, съзнателно е улеснил причинителя С. Ш., който след авансово сговаряне с посочените нагоре лица и с незнаен причинител, да държи акцизни артикули без бандерол, когато подобен се изисква по закон, в значителен случай, като предметът на закононарушението е в огромни размери – закононарушение по член 234 ал.2 т.3 вр. ал.1 пр.2 във вр. член 20 ал.4 вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

Д. Д. и П. К. са привлечени като обвинени за това, че на 24.08.2018 година в обл. В. Търново, наоколо до разклона за гр. Г. Оряховица, в товарен автомобил – влекач и прикачено към него полуремарке, след авансово сговаряне между тях и с незнаен причинител, са държали акцизни артикули без бандерол, когато подобен се изисква по закон,в значителен случай, като предметът на закононарушението е в огромни размери – закононарушение по член 234 ал.2 т.2 и т.3 вр. ал.1 пр.2 от Наказателен кодекс.

Като обвинен е притеглен и В. М. за това, че на 24.08.2018 година в с. Ясен, обл. Плевен, е държал акцизни артикули без бандерол, когато подобен се изисква по закон, в значителен случай, като предметът на закононарушението е в огромни размери – закононарушение по член 234 ал.2 т.3 вр. ал.1 прочие 2 от Наказателен кодекс.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР