Районен съд – Пловдив от днес има ново попълнение.Прочетете ощеНа

...
Районен съд – Пловдив от днес има ново попълнение.Прочетете ощеНа
Коментари Харесай

Величка Запрянова е новият съдия в Районен съд - Пловдив

Районен съд – Пловдив от през днешния ден има ново попълнение.
Прочетете още
На публична гала към състава на съда се причисли арбитър Величка Запрянова и подписа Акт за встъпване в служба. Съдия Запрянова е назначена на служба „ Съдия “ в Районен съд – Пловдив с Решение на Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет.

Председателят на районен съд – Пловдив господин Иван Калибацев я приветства с „ Добре пристигнала “ в редиците на съда и й пожела триумфи и задоволство при осъществяване на служебните й отговорности.

Събитието се организира в наличието на Зам.председателя на Окръжен съд – Пловдив госпожа Миглена Площакова и съдии от състава на Районен съд – Пловдив, които поздравиха най-новия член в съдийския колектив и й пожелаха здраве и доста професионални триумфи. Тя от своя страна благодари за топлото посрещане и изрази задоволство, че ще правораздава в Районен съд – Пловдив.

Съдия Запрянова е приключила „ Право “ в ПУ „ Паисий Хилендарски “ гр.Пловдив през 2006 година  Започва професионалната си кариера като юрист и юрист и като такава работи за интервала от 2007 година до 2016 г.  От началото на 2017 година продължава кариерата си като правосъден асистент в Апелативен съд - Пловдив, а от 2021 година е „ мл.съдия “ в Окръжен съд – Пловдив, където е работила до сегашния миг. От през днешния ден към този момент е част от редиците на Районен съд  - Пловдив и ще правораздава в Гражданско поделение.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР