Районен съд – Монтана одобри споразумение между Районна прокуратура –

...
Районен съд – Монтана одобри споразумение между Районна прокуратура –
Коментари Харесай

Наказаха с обществено порицание ученик, хваната с наркотици в Монтана

Районен съд – Монтана утвърди съглашение сред Районна прокуратура – Монтана и отбраната на обвинения И. Д. А. за налагане на наказване „ Обществено неодобрение “ за държаните от него нелегално високорискови наркотични субстанции – амфетамин и марихуана.
На 16 юни 2023 година чиновници на Министерство на вътрешните работи при инспекция на малолетния И. А. Д., който се намирал край постройка на бул. " Трети март ” № 72А в центъра на Монтана, а по-късно и при обиска му в постройката на РУ-Монтана, разкрили в облеклата и чорапите му 5 пликчета с наркотични субстанции. При осъществения разбор се оказало, че това са 4 бучки амфетамин и суха зелена тревна маса – марихуана, всички с общо тегло 6.81 гр и на обща стойност 171.60 лв..  
Пред съда И. А. Д. – 17-годишен, с главно обучение, възпитаник в 11 клас, неосъждан, се призна за отговорен и съобщи, че непринудено подписва съглашение, с което поради възрастта на обвинения и чистото му правосъдно минало, съдът го освобождава от наказателна отговорност и му постанова административно наказване „ Обществено неодобрение “, което ще се извърши посредством прочитане на съглашението по локалния радиовъзел.  
Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР