Районен съд – Монтана наказа с 2 години Лишаване от

...
Районен съд – Монтана наказа с 2 години Лишаване от
Коментари Харесай

2 г. затвор за безработен, блудствал с две малолетни момичета

Районен съд – Монтана наказа с 2 години „ Лишаване от независимост “ гражданин на село Владимирово, община Бойчиновци за блудствени дейности с две малолетни девойки.

Според документите по делото на неустановена дата в края на 2021 година във Владимирово, в дома, в който живеел, подсъдимият Б. Т. Ц. за да удовлетвори полово предпочитание без съвкупление блудствал с малолетната Т. С. М./13 г./ като за това използвал мощ. Досъдебното произвеждане по случая открило също, че на неустановена дата през април 2021 година в същото жилище, подсъдимият блудствал и с малолетната С. В. И. /8 г./. На 3 февруари 2022 година Б. Т. Ц. използвал мощ като дърпал малолетната С. В. И. с желание да отидат в прилежаща стая, с цел да прави секс с нея. Деянието останало незавършено заради появяването на друго лице в къщата. Пред съда подсъдимият се призна за отговорен, призна всички обстоятелства в обвинителния акт и съобщи, че желае делото да се прегледа по реда на съкратеното правосъдно разследване, при което правосъдния състав при неоправдателна присъда наложително понижава наказването с 1/3.

Съдът утвърди настояването на подсъдимия и отбраната му и призна Б. Т. Ц. – 36 годишен, с главно обучение, незает, осъждан, за отговорен в това, че в края на 2021 година като използвал мощ блудствал с Т. С. М./13 г./., за което го осъди на 3 години „ Лишаване от независимост “, които понижи на 2 години „ Лишаване от независимост “. Съдът призна подсъдимият за отговорен и за блудничество със С. В. И. /8 г./ през април 2021 година, за което го наказа с 1 година и 4 месеца „ Лишаване от независимост “. За опита през февруари 2022 година със мощ да принуди С. В. И. да прави секс с него, Б. Т. Ц. бе наказан също на 1 година и 4 месеца „ Лишаване от независимост “. районен съд дефинира на Б.Т. Ц. едно общо най-тежко наказване в размер на 2 години „ Лишаване от независимост “ при първичен „ общ режим ”.

Съдебният състав групира наказванията по сегашното дело и по дело за нелегално развъждане на опиати, за което Б. Т. Ц. е наказан през 2022 година на 6 месеца „ Лишаване от независимост “ условно, като дефинира най-тежкото наказване – 2 години „ Лишаване от независимост “ при първичен „ общ режим ”. Магистратите причислиха към това наказване и наказването „ Глоба “ в размер на 600 лв. в интерес на Държавата, наложено на Б.Т. Ц. през 2022 г за ръководство на МПС без регистрация.

Присъдата може да се апелира или стачкува в 15-дневен период пред Оценка за съвместимост -Монтана.

Присъдата е подписана с изключително мнение от Председателя на правосъдния състав.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР