Районен съд – Мездра постанови да бъде взета най-тежката мярка

...
Районен съд – Мездра постанови да бъде взета най-тежката мярка
Коментари Харесай

Оставиха в ареста и другия шофьор, спипан да вози мигранти край Враца

Районен съд – Мездра постанови да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на П. П. Той е притеглен в качеството на обвинен от Районна прокуратура – Враца, Териториално поделение - Мездра за това, че на 7 декември т. година на жп прелеза на с. Руска Бела незаконно е подкрепил, като е превозил с товарен автомобил „ Мерцедес Спринтер “ 22-ма задгранични жители - 21 на Сирия и един на Ирак – да минават в страната. За това закононарушение се планува наказване „ отнемане от независимост “ от 2 до 10 години и санкция от 5 000 лева до 20 000 лева





При постановяването на най-тежката мярка за процесуална насила „ задържане под стража “ Районен съд – Мездра одобри, че са налице всички изискуеми законови предпоставки за това. За обвинения П. П. е налице обосновано съмнение за съпричастието му към закононарушението, за което е притеглен в качеството на обвинен. Съдът одобри и че съществува действителна заплаха той да извърши закононарушение и да се укрие.
Определението на Районен съд – Мездра може да се апелира и стачкува в законоустановения период пред Окръжен съд – Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР