Районен съд – Лом наложи административно наказание 1000 лева глоба

...
Районен съд – Лом наложи административно наказание 1000 лева глоба
Коментари Харесай

Районен съд – Лом глоби с 1000 лева ученик, заловен с три дози марихуана

Районен съд – Лом наложи административно наказване 1000 лв. санкция на единадесетокласник, хванат от чиновници на Министерство на вътрешните работи с три дози марихуана в него.

На 12 август 2023 година служители на реда от Районно ръководство – Лом спрели за инспекция на улица „ Луи Айер “, наоколо до едно от междинните учебни заведения в града, 18 годишния С. П. И. и при осъществения обискоткрили у него три пликчета с тревна маса с общо тегло 2,95 гр.

Извършената физико-химична експертиза открила наркотични субстанции – марихуана, на обща стойност 58,80 лв..Съдът призна С. П. И. – 18 годишен, живущ в село Бутан, общинаКозлодуй, понастоящем възпитаник в 11 клас в Лом, неосъждан, за отговорен в нелегално държане на високорискови наркотични субстанции за разпространяване, само че като регистрира възрастта на обвинения, чистото му правосъдно минало и маловажността на случая с оглед количеството на наркотичните субстанции,освободи С. П. И. от наказателна отговорност и му наложи административно наказване „ Глоба “ в размер на 1000 лв., която да заплати в интерес на страната.

Решението предстои на обжалване и митинг пред Окръжен съд - Монтана в 15-дневен период.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР