Районен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Мая Миленкова

...
Районен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Мая Миленкова
Коментари Харесай

Глобиха двама подсъдими, измамили за ремонт възрастна жена с 220 лв.

Районен съд – Кюстендил, под председателството на арбитър Мая Миленкова в състав с двама правосъдни заседатели, призна двама подсъдими за отговорни в машинация.

След като З. З. и Г. З. възвърнаха сумата от 220 лева на потърпевшата стара жена, съдът  ги освободи от наказателна отговорност и им наложи административни санкции „ санкция “ в размер от по 1 000 лева Двамата подсъдими, на 29 и 26 години от гр. Дупница са неосъждани.

Районен съд – Кюстендил признава подсъдимите З. З. и Г. З. за отговорни в това, че на 04.11.2020 година, в село Жабокрът в съучастничество като съизвършители, за да набират за себе си имотна полза, са възбудили във стара жена подвеждане, обещавайки й, че ще извършат ремонт на спукана тръба на мръсния канал, с създаване на шахта, без да са имали желание да изпълнят това заричане, с което са предизвикали на дамата имотна щета в размер на 220 лева, които тя е предоставила за осъществяване на мнимия ремонт.

Присъдата, с която им е наложено административно наказване „ санкция “ от по 1 000 лева предстои на обжалване в 15- дневен период пред Окръжен съд – Кюстендил.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР