Районен съд – Кюстендил наложи наказание лишаване от свобода“ за

...
Районен съд – Кюстендил наложи наказание лишаване от свобода“ за
Коментари Харесай

Районен съд – Кюстендил определи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 2 години на подсъдим за кражба в условията на опасен рецидив

Районен съд – Кюстендил наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 2 години, при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване, във връзка с обвинен в кражба, в изискванията на рисков рецидив. 41- годишният А. Р. е осъждан 32 пъти, най-вече за обири.

Съдът, под председателството на арбитър Мая Миленкова признава подсъдимия А. Р. за отговорен в това, че за времето от 21.10.2023 година до 22.10.2023 година, в изискванията на продължавано закононарушение, е лишил непознати движими движимости от владението на шефа на хранителен магазин в гр. Кюстендил, без негово единодушие с желание незаконно да ги присвои / и в двата дни е лишил от комерсиалния обект по една бутилка уиски, всяка на стойност 89, 99 лева /, като общата стойност на отнетите движимости е 179, 98 лева /. Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив. Подсъдимият е в пандиза в Бобов дол, като през ноември 2023 година е наказан от районен съд – Кюстендил на 10 месеца отнемане от независимост, откакто се е признал за отговорен в опит за кражба на таблет и пари, като съучастник.

Съдът осъжда подсъдимия да заплати разноските по делото в размер на 342, 21 лева, за правене на експертизи.

Присъдата предстои на тъжба и митинг пред Окръжен съд – Кюстендил в 15- дневен период.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР