Районен съд – Кюстендил е приключил през първите шест месеца

...
Районен съд – Кюстендил е приключил през първите шест месеца
Коментари Харесай

Районен съд – Кюстендил е наложил наказания на 19 шофьори, употребили алкохол или наркотични вещества, за трима от тях наказанието „лишаване от свобода“ е ефективно

Районен съд – Кюстендил е завършил през първите шест месеца на 2024 година 20 наказателни каузи от общ темперамент, с предмет: ръководство на МПС в пияно положение или след приложимост на наркотични субстанции, по член 343б от Наказателен кодекс. За съпоставяне, през първите 6 месеца на 2023 година тези каузи са били 22 на брой.

Ефективни санкции „ отнемане от независимост “ са получили трима водачи на МПС, в множеството случаи за наново ръководство на МПС след приложимост на алкохол. 14 водачи, управлявали след приложимост на алкохол или наркотични субстанции са получили санкции „ отнемане от независимост “, осъществяването на които е отсрочено за изпитателен период от по 3 години. Двама водачи са приети за почтени.

За първите шест месеца на 2023 година, Районен съд – Кюстендил е наложил санкции на 22 водачи на МПС, управлявали след приложимост на алкохол или наркотични субстанции. Петима от тях са изтърпели дейно наказване „ отнемане от независимост “. За други 16 осъществяването на наказването „ отнемане от независимост “ е отсрочено за изпитателен период от по 3 години, а един лидер на МПС е оневинен по повдигнатото му обвиняване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР