Районът на Сточна гара в Пловдив продължава да се ползва

...
Районът на Сточна гара в Пловдив продължава да се ползва
Коментари Харесай

Всичко постарому! Наркозависими взимат дозите си в центъра на Пловдив

Районът на Сточна гара в Пловдив продължава да се употребява от наркозависими мъже, които съвсем всекидневно се инжектират венозно. Месеци откакто медията ни писа по мотива, а институции се задействаха за инспекции, казусът към момента е на дневен ред. За това сигнализират живеещи наоколо, които са извънредно обезпокоени от смущаващата процедура на наркозависимите.
Прочетете още
„ Всичко още веднъж си е постарому. Същите хора, същото място. Всяка заран се боцкат на улицата пред преминаващи родители с деца. На никого не му прави усещане, че наоколо има учебно заведение, детска ясла “, разясняват живеещи наоколо пловдивчани.

Страдащите от наркомания са завладяли дребния парк до автобусната спирка на Сточна гара. На процедура мястото е неизползваемо за останалите жители, които заобикалят периметъра. От известно време групата мъже употребяват и един от изоставените тютюневи хранилища. Именно там са били засечени последно.

Те всекидневно ползват метадоновото си лекуване на въпросните обществени места. Оказва се, местоположението е комфортна не поради обезпечена самота. Мястото в действителност е в непосредствена непосредственост до клиника на ул. „ Богомил “, откъдето се доставят с метадон. Така на тях се постанова единствено да пресекат и се намират в комфорта на градския парк, който обаче се намира на метри от образователно заведение и детска ясна. 

Припомняме, че по изказвания на съседи част от подвластните се инжектират с наркотични субстанции, като са били забелязвани и по време на покупко-продажби с дилъри. Те са безапелационни, че в центъра се случват продажба и инжектиране на хероин, както и дишане на лепило. По проблема в края на декември стартира инспекция на Районна прокуратура-Пловдив и отдел „ Криминална полиция “ към ОД на Министерство на вътрешните работи.

Очаквайте детайлности!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР