Районът е отцепен, наблюдава се от полицията и пожарната Няма

...
Районът е отцепен, наблюдава се от полицията и пожарната Няма
Коментари Харесай

СНИМКИ от мощния взрив в складовете за боеприпаси край Карнобат

Районът е отцепен, следи се от полицията и пожарната

Няма директна заплаха за Карнобат и популацията, няма и потърпевши и жертви от гърмежа, който разтресе Карнобат тази нощ.

Както Флагман.бг заяви, случаят стана към 00:40 ч., когато мощна детонация избухна в региона на Погребите, в местността " Чобан дере ".

Предполагаемият източник на гърмежите, които разбудиха Карнобат и изкараха хората на улиците, са от склада за боеприпаси на частната компания " Емко ", благосъстоятелност на Емилиян Гебрев.

Градът бе осветлен от алена светлина, която се наблюдаваше даже от Бургас, от високите етажи в Карнобат се видя и избухналият пожар. 

Веднага след пламъците последва поредност от гърмежи, които крепко разтресоха града. Районът е отцепен, следи се от полицията и пожарната. Единични гърмежи продължаваха да се чуват и след 2 часа след среднощ, прецизират хората. 

Складовете на тогавашните военни поделения, които бяха закрити след 1996 година, са приватизирани от частната компания " Емко " и са благосъстоятелност на Емилиян Гебрев. Това е директен склад за снаряди, патрони и всевъзможни други муниции, които създава " Емко ".

Това не е първият случай в склада за муниции. Взрив избухна там и в края на юли м.г. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР