Район Западен“ – община Пловдив кани всички на празник под

...
Район Западен“ – община Пловдив кани всички на празник под
Коментари Харесай

Уникален празник събира малки и големи в район „Западен“

Район „ Западен “ – община Пловдив кани всички на празник под мотото „ Живей Активно! Активни Ден и Нощ! “.  Събитието ще се организира на 24.09.2022 година /събота/ от 10:30 часа, на обновената алея до Братската могила на бул. „ Свобода “.
Прочетете още
Официалното разкриване е в 10,30 часа. Началото на събитието ще даде Димитър Колев – кмет на Район „ Западен “. В 10:45 часа стартира „ Панаир на спорта и хвърчилата “, като присъстващите ще могат да се записват за присъединяване в лотария. Предвидени са демонстрации по баскетбол от Академик Пловдив и по лека атлетика от Семеен кодекс „ Актив “. 

Програмата продължава в 12:15 часа с конкурс за здравословен метод на хранене „ Семеен пикник “. Организаторите приканват всички присъстващи да донесат домашно приготвена здравословна храна, като по този метод ще имат късмет да завоюват премия. На празника ще участва и спечелилият от седмия сезон на „ Мастършеф “ Мария Жекова, която ще даде скъпи препоръки и ще оцени ястията. За най-запознатите с тематиката ще има викторина „ Аз познавам здравословните храни “, планувани са и дарове.

В 13:00 часа ще се организира модулът „ Живей интензивно с домашния любим “. Планирана е и викторина на тематика „ Спазвам разпоредбите за придвижване по пътищата “. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР