Район Юбей на град Чунцин в Югозападен Китай преустрои бивше

...
Район Юбей на град Чунцин в Югозападен Китай преустрои бивше
Коментари Харесай

Чунцин превърна противовъздушно убежище в пазар за зеленчуци

Район Юбей на град Чунцин в Югозападен Китай преустрои бивше противовъздушно леговище в пазар за зеленчуци. По този метод локалните управляващи освен резервират част от историческото завещание на града, само че и намират решение на действителни потребности на жителите в новата епоха.

„ Целта на противовъздушните убежища е да пазят хората по време на война. Днес, в епохата на мира, ние дадохме нов живот на една такава военна културна светиня, ” разяснява Ян Гън, чиновник на Комисията за развиване и промяна на Чунцин.

Противовъздушното леговище е в центъра на града и предлага подобаваща сенчеста конюнктура, която е идеална за локалните зеленчукопроизводители да продават стоките си. Проектът ще е част от неповторимия културен сексапил на града.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед6065Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед41210Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед21995Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед5254Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед5212Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед117618Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79171„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77435Валери
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР