Район Одесос е визитната картичка на Варна. В централната част

...
Район Одесос е визитната картичка на Варна. В централната част
Коментари Харесай

Борислав Барийски, кандидат за кмет на Одесос: Време е за сериозни мерки спрямо вандалските набези в Одесос

" Район " Одесос " е визитната картичка на Варна. В централната част на морската столица са по-голямата част от недвижимите монументи на културата, част от които са занемарени и оставени на произвола на ориста ". Това съобщи претендентът за кмет на регион " Одесос ", повдигнат от " Възраждане " и подсилен от Има Такъв Народ Борислав Барийски. Той уточни, че регион " Одесос “ се посещава от хиляди туристи всяка година и е неприемливо монументи на културата да тънат в съсипия или да бъдат унищожавани от вандалски прояви. 

" Битката с вандалите се е трансформирала в градска война. Изрисувани фасади, изпотрошени пейки и общинска благосъстоятелност. Време е да кажем завършек на тази безумна градска война и да върнем блясъка на региона. Моята персонална упоритост е да бъде построено видеонаблюдение на допустимо най-вече точки в кварталите в регион " Одесос ". Отделно - засилена съгласуваност и работа с общинска полиция, с цел да бъдат хванати и глобени нарушителите. 

Ако успеем да се преборим с вандалите, които редовно унищожават общинска и частна благосъстоятелност – ще върнем положителната визия на район " Одесос "., сподели още Барийски.

Той означи, че това е един от най-сериозните проблеми, за които жителите на Варна алармират по време на отворените срещи, които организира с тях.  

" Всички ние сме очевидци на грозно изрисувани фасади, на изпотрошени детски площадки, които така и така са малко в региона. Вярвам, че с поддръжката на общинските съветници на " Възраждане " в Общинския съвет във Варна ще успеем да преодолеем този проблем, който към този момент е продължителен и ще дадем опция на варненци да живеят в чист и спретнат регион, какъвто заслужават ", сподели още Барийски. 

Междувременно би трябвало да бъдат подхванати ограничения и за запазване на недвижимите културни полезности, които постепенно се разрушават под въздействието на времето. Според Барийски, районната администрация, общината и виновните институции би трябвало да засилят контрола, с цел да не се допуска  архитектурни здания да се разпадат. 

Подкрепата си за Борислав Барийски може да дадете с номер 41 в бюлетината на частичните локални избори на 20.10.2024г.!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР