„Район Младост има нужда от по-добро бъдеще, а ние и

...
„Район Младост има нужда от по-добро бъдеще, а ние и
Коментари Харесай

Искрено от Мими Иванова: Кой може да направи „Младост“ по-добро място за живеене

„ Район Младост има потребност от по-добро бъдеще, а ние и нашите деца – от по-добро място за живеене “, безапелационна е Мими Иванова, обичаната от няколко генерации певица и носителка на доста музикални оценки. Тя живее там и има вокална група за надарени деца от Младост и по тази причина се вълнува каква ще е ориста на втория по величина регион в София.

Част от претендентите за кметове на региона познава персонално и по тази причина към този момент е направила своя избор кого да поддържа на локалните избори, които са единствено след няколко дни. „ Аз имам вяра, че Мария Илиева ще реализира нашите упования, очаквания, фантазии и по тази причина ще гласоподавам за нея “, уверена е Мими Иванова и застава зад претендента на локална коалиция ГЕРБ/СДС.

Мария Илиева се ангажира да работи с съответни ограничения, с които да направи Младост по-добро място за живеене. Сред задачите, които си е сложила, са отделяне на повече пространства за изкуства, както и основаване на по-добри условия за обучение и развиване на децата.

„ Трябва да създадем условия и повече благоприятни условия за личностно развиване и качествено обучение на децата, тъй като с изключение на нашето благополучие, те са и нашето бъдеще “, разяснява Мария Илиева.

Тя поема и съответни задължения да работи за повишен банкет на деца в ясли и детските градини, за възстановяване на материална база и изискванията в учебните заведения, за поощряване на стратегии за новаторско и конкурентно обучение, ориентирано към бъдещето и сполучливата професионална реализация на младите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР