Район Красно село – трети по големина и население в

...
Район Красно село – трети по големина и население в
Коментари Харесай

Красно село остана без кмет и след 3-ия опит

Район Красно село – трети по величина и население в милионния град със своите 100 000 души, остана без кмет и след третия опит да бъде определен краткотраен на мястото на отстранената от съда за злоупотреби Росина Станиславова, Демократична България. Гласовете в СОС се разпределиха по този начин:
 

- Кандидатурата на Борис Милчев (ДБ) - 10 ЗА, 18 ПРОТИВ, 19 ВЪЗДЪРЖАЛИ съдебна експертиза.
- Моята кандидатура (Николай Николов) - 18 ЗА, 0 ПРОТИВ, 25 ВЪЗДЪРЖАЛИ съдебна експертиза.
- Кандидатурата на Румен Русев (Атака) - 30 ЗА, 8 ПРОТИВ, 1 ВЪЗДЪРЖАЛ съдебна експертиза.

В последния миг в залата беше препоръчана кандидатурата на арх. Румен Русев, която беше подкрепена от ГЕРБ и Патриоти за София и не стигна единствено 1 глас, с цел да бъде определен.

Румен Русев е общински консултант от листата на Атака, като в предишния мандат довърши беше краткотраен кмет на Младост след ареста на  Десислава Иванчева.

В същото време Красно село продължава да се ръководи от необразования и.д.кмет, който беше заместител и дуетна половинка на Росина Станиславова, като той апелира заповедта за отстраняването си от длъжността, за която му липсва освен образован ценз. Същият се представяше за проектант, до момента в който беше разкрито, че няма приключено никакво висше обучение, а няма и трудов стаж преди назначението си от неговата другарка, определена като претендент на Демократична България в противоречие със закона, за неин заместител.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР