Райо Валекано победи с 2:1 Виляреал в мач от предпоследния

...
Райо Валекано победи с 2:1 Виляреал в мач от предпоследния
Коментари Харесай

Райо победи Виляреал и ги прати в Лига Европа

Райо Валекано победи с 2:1 Виляреал в мач от предпоследния 37-и кръг в Ла Лига и дефинитивно “изгори ” всички упоритости на “жълтата подводница ” да играе още веднъж в Шампионската лига през идната година. Всички попадения паднаха през второто полувреме, когато първо Раул Де Томас (56’) и Иси Паласон (63’) дадоха солидна преднина на домакините, а Джовани Ло Селсо (83’) в края върна едно попадение.

Всичко най-интересно в дуела се случи през втората част. Домакините започнаха много интензивно втората част и стигнаха до попадение десетина минути след нейното начало, когато Раул Де Томас се възползва от чудесно центриране на Пеп Чавария и с глава осъществя за 1:0. По-малко от 10 минути по-късно се стигна до втори гол за играчите на Андони Ираола, когато Иси Паласон се възползва от чудесно взаимоотношение със Санти Комесаня и осъществя за 2:0.

Едва в 83-ата минута Ло Селсо се възползва от центриране в наказателното поле на Алфонсо Педраса и с глава понижи на 2:1, което се оказа и крайния резултат в срещата. По този метод Виляреал остана на петото място с 63 точки, само че на пет от Реал Сосиедад единствено един кръг преди края. Домакините от Райо Валекано пък са десети в подреждането с 49 точки и при несъмнено стичане на събитията след седмица могат да доближат и до по-предни позиции, защото са разделяни от от една точка от седмия Осасуна.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР