Райна пусна снимки по бански от пътешествието й до Ямайка.

...
Райна пусна снимки по бански от пътешествието й до Ямайка.
Коментари Харесай

Гръдна обиколка като дъска: Вижте Райна по бански

Райна пусна фотоси по бански от пътешествието й до Ямайка. Феновете незабавно означиха, че наподобява зашеметяващо. Тя остана единствената натурална певица, която не си постави импланти.

Тя е една доста запалена пътешественичка. Животът не я подари със семейство и употребява свободното си време да обикаля света. Ямайка е 51-та страна, която изпълнителката посещава.

Райна се похвали в обществените мрежи с провокативни фотоси. Не остава неусетно, че гръдната й обиколка е като дъска. Въпреки това тя наподобява секси и стопира дъха на мъжката част от аудиторията.

42-годишната брюнетка поставя по-младите си колежки в дребния си джоб. За такова тяло си мечтае всяка жена, а Райна доста пъти е казвала, че при нея е ген.

Хобито на Райна е да пътешества и да посещава нови култури. Всяка година си подарява разнообразни дестинации и в този момент е решила да посети Ямайка. На фотоси демонстрира много забавни неща и кара почитателите си да се размечтаят и те да отидат и видят с очите си хубостите на Ямайка. А Райна очевидно желае да влезе в книгата на Гинес за най-вече посетени страни.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР