Райна, която изгуби майка си преди няколко месеца, не спира

...
Райна, която изгуби майка си преди няколко месеца, не спира
Коментари Харесай

Сълзи в поп фолка: Мъката на Райна не секва, посвети Черен ...

Райна, която изгуби майка си преди няколко месеца, не стопира да тъгува по нея, макар че се носи на крилете на любовта. Изпълнителката чества през днешния ден своя 40-ти рожден ден, само че не не помни да спомене най-близкия си човек. Именно в памет памет на майка й е и новата й ария - " Черен гарван ", която тя пусна преди броени часове.

Най-щастливи от парчето, несъмнено, са почитателите на македонското девойче, само че в действителност тази ария е повече от специфична за Райна, тъй като точно нея запява майка й преди да си отиде.

В памет на Boqna Terziiska. Песента, която запя със сълзи на очи, малко преди да напусне този свят… За тебе, мамо…. Дано е станала, както би ти харесала… ", написа Райна в профила си, а премиерата на " Черен гарван " бе неотдавна в ефира на телевизия " Планета Фолк ". Отделно изпълнителката призна в отговор към собствен почитател, че към този момент ще се концентрира единствено в правенето на фолклорни песни.

Музиката и текстът на " Черен гарван " са дело на Теофил Гешев. Аранжиментът е изработен от Светослав Лобошки. Режисьор, сценарист и оператор на видеоклипа е Иван Димитров - Torex, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР