Райна Караянева май е най-голямата любов досега за Башар Рахал! Башар

...
Райна Караянева май е най-голямата любов досега за Башар Рахал!
Башар
Коментари Харесай

Райна Караянева е влязла дълбоко под кожата на Башар Рахал!

Райна Караянева май е най-голямата обич до момента за Башар Рахал!
Башар Рахал се къса да глезоти изгората си Райна Караянева. Актьорът и русокоската са дружно от години, само че той още наподобява вдлъбнат до над ушите. Какви трикчета и женски мурафети ползва Райнето, а евентуално е композиция сред манталитет и креватни виртуозни умения, можем да предполагаме…
 Башар Рахал
Райна Караянева е бръкнала надълбоко в душата на Башар Рахал

Редовно обаче ставаме очевидци на галантното отношение на Башар към нея и чудесата, които прави, с цел да види усмивка на лицето й. Караянева е луда по пътуванията, които Рахал й сервира като из рога на изобилието.

След сума турове из чужбина, двойката се задържа за малко в родината, само че и тук не се спря. Тези дни те отскочиха до планината, да се порадват на дебелия сняг. Не щеш ли обаче закъсаха посред пътя, а ситуацията бе сериозно.

Самата Райна сподели перипетиите им в нета и с признателност показа, че двама мъже ги видели и им оказали помощ. Те съумели да избутат колата на Башар Рахал и да ги освободят от белия капан, в който щели да си останат до второ пришествие.

„И въпреки всичко беше готино, и въпреки всичко бяхме на ски“, радва се като тийнейджърка Райна Караянева. Всъщност тя не е доста надалеч до тази възраст, изключително след поредицата хирургични усъвършенствания, които си е правила на физиономията.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР