Райли Опелка и Джон Иснър се изправят един срещу друг

...
Райли Опелка и Джон Иснър се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Американски сблъсък ще решава титлата в Хюстън

Райли Опелка и Джон Иснър се изправят един против различен във финала в Хюстън. Последният дуел на шампионата на червени кортове от категорията ATP 250 може да наблюдавате довечера от 22:00 часа директно в ефира на MAX Sport 1.

След отпадането си от Шаповалов на Аустрелиън Оупън Опелка се показва доста солидно. 24-годишният състезател се показа на равнище на всички съревнования в Съединени американски щати напролет. 211-сантиметровият тенисист завоюва шампионата в Далас против своя съотечественик Дженсън Бруксби, а след това игра край и в Делрей бийч против Камерън Нори, само че загуби. Преди Хюстън Опелка игра на Индиън Уелс, където загуби с 0:2 от финалиста Рафаел Надал, само че пък съумя да отмъсти на Шаповалов за загубата си в Мелбърн.

Иснър се показва много нерешително от началото на годината, само че през тази седмица на клей конкуренцията в Хюстън, където е първенец от 2013 година, демонстрира доста, доста друго лице.

Ветеранът пречупи съпротивата на Стивън Джонсън, Франсис Тиафо и Кристиан Гарин. Двамата му сънародници и чилиецът съумяха да вземат сет от 36-годишният състезател, само че силите им стигнаха единствено за толкоз. Най-доброто показване на Иснър досега през сезона пристигна в Маями, където с Хуберт Хуркач сграбчи купата на двойки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР