Райли Опелка е далеч от корта вече два месеца, като

...
Райли Опелка е далеч от корта вече два месеца, като
Коментари Харесай

Райли Опелка е претърпял операция на бедрото


Райли Опелка е надалеч от корта към този момент два месеца, като за ненадейно дългото му неявяване към този момент има пояснение. Американецът се възвръща от интервенция на бедрото, която е претърпял през лятото, само че е предпочел да резервира хирургичната намеса в загадка. Това показа самият той в изявление за списание GQ.

Последният към този момент шампионат на Опелка бе ATP 500 конкуренцията във Вашингтон при започване на август, където загуби на осминафинал от бъдещия първенец Ник Кирьос (6-7, 2-6). Американецът бе подал поръчка за провеждащия се сега шампионат в Токио, само че след това я отдръпна, като повода за това към този момент е ясна. Опелка не разкри какъв брой време ще му е нужно, с цел да се възвърне и по кое време можем още веднъж да го чакаме на корта.

Дори в случай че не изиграе нито един мач до края на годината обаче той ще има всички учредения да смята сезона си за сполучлив. Той завоюва две трофеи – в Далас и Хюстън, като 2022 е най-успешната година в кариерата му в това отношение, а в края на февруари доближи до рекордния за него №17 в ранглистата.

По време на възобновяване си американецът ще има време да се отдаде на другата си огромна пристрастеност. 211-сантиметровият тенисист бе измежду специфичните посетители на Седмицата на модата в Париж, където театралничи с няколко модела на дизайнера Рик Оуенс.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР