Райчо Дянков, председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор

...
Коментари Харесай

Наемателите ни могат да избират успешната за тях формула – офиса, морето или планината

Райчо Дянков, ръководител на Съвета на шефовете и изпълнителен шеф на " ФеърПлей Пропъртис " АДСИЦ от юли 2018 година Дългогодишен финансов и управнически опит насъбран в консултантски компании, банкови и финансови институции, като Обединена българска банка, Райфайзенбанк България, Българска пощенска банка, Програмата за развиване на Организация на обединените нации, Фортън, И Ар Би пропърти сървисис и Американския университет в България. Магистър по бизнес администрация от CIIM, Кипър, член на RICS, Англия и КНОБ в България.

Райчо Дянков, ръководител на Съвета на шефовете и изпълнителен шеф на " ФеърПлей Пропъртис " АДСИЦ от юли 2018 година
Изминалата година беше предизвикателна за всички компании. Кои бяха най-сериозните трудности пред вас? Като сдружение със специфична капиталова цел, фокусирано в ръководството на недвижими парцели, изпитахме разнообразни проблеми, само че най-същественият беше невъзможността да посрещнем за дълъг интервал от време посетители във ваканционните ни комплекси, чиито доходи бяха осезаемо повлияни и това значително се отрази на финансовите ни резултати за 2020 година
В същото време нашите наематели на офис площи започнаха разнообразни по своята същина подходи. Някои работиха главно от у дома, други не прекъснаха активността си от офиса. Гарантирахме с дейностите си непрекъсваемост на интервенциите, както и най-високо равнище на съблюдаване на рекомендациите на здравните органи. Използвахме дейно 2020 година за реконструкции, като инвестирахме в построяването на нов топъл джакузи басейн във в.с. " Санта Марина " и модернизирахме два от заведенията за хранене в комплекса. Реновирахме напълно хотел " Св. Иван Рилски ", който към този момент предлага целогодишна All-Inclusive стратегия, най-модерния СПА център в Банско и огромно многообразие от услуги. Вече виждаме позитивния резултат от вложенията, които направихме, като отчитаме мощен летен сезон и засилен интерес от страна на българските туристи към ваканционните ни комплекси. Какво научихте в годината, в която методите на правене на бизнес радикално се трансформираха? В средата на лятото отпразнувахме 15-ата годишнина на " ФеърПлей Пропъртис " АДСИЦ и извървяният досега път ни дава увереността, че ще преминем сполучливо и през тази рецесия.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР