Райчо Дянков, председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор ...

Наемателите ни могат да избират успешната за тях формула – офиса, морето или планината/>

Райчо Дянков, председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор на "ФеърПлей Пропъртис" АДСИЦ от юли 2018 г. Дългогодишен финансов и управленски опит натрупан в консултантски компании, банкови и финансови институции, като Обединена българска банка, Райфайзенбанк България, Българска пощенска банка, Програмата за развитие на ООН, Фортън, И Ар Би пропърти сървисис и Американския университет в България. Магистър по бизнес администрация от CIIM, Кипър, член на RICS, Великобритания и КНОБ в България.

Райчо Дянков, председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор на "ФеърПлей Пропъртис" АДСИЦ от юли 2018 г.
Изминалата година беше предизвикателна за всички компании. Кои бяха най-сериозните препятствия пред вас? Като дружество със специална инвестиционна цел, фокусирано в управлението на недвижими имоти, изпитахме различни проблеми, но най-същественият беше невъзможността да посрещнем за дълъг период от време гости във ваканционните ни комплекси, чиито приходи бяха осезаемо повлияни и това до голяма степен се отрази на финансовите ни резултати за 2020 г.
В същото време нашите наематели на офис площи предприеха различни по своята същност подходи. Някои работиха основно от вкъщи, други не прекъснаха дейността си от офиса. Гарантирахме с действията си непрекъсваемост на операциите, както и най-високо ниво на спазване на препоръките на здравните органи. Използвахме ефективно 2020 г. за реконструкции, като инвестирахме в изграждането на нов топъл джакузи басейн във в.с. "Санта Марина" и модернизирахме два от ресторантите в комплекса. Реновирахме изцяло хотел "Св. Иван Рилски", който вече предлага целогодишна All-Inclusive програма, най-модерния СПА център в Банско и голямо разнообразие от услуги. Вече виждаме положителния ефект от инвестициите, които направихме, като отчитаме силен летен сезон и засилен интерес от страна на българските туристи към ваканционните ни комплекси. Какво научихте в годината, в която начините на правене на бизнес коренно се промениха? В средата на лятото отпразнувахме 15-ата годишнина на "ФеърПлей Пропъртис" АДСИЦ и извървяният до момента път ни дава увереността, че ще преминем успешно и през тази криза.

Източник: capital.bg