Райън Строум се отличи с гол и две асистенции, а

...
Райън Строум се отличи с гол и две асистенции, а
Коментари Харесай

Ню Йорк Рейнджърс разгроми Бостън

Райън Строум се отличи с гол и две асистенции, а Крис Крейдър приключи с попадение и голово подаване за успеха на Ню Йорк Рейнджърс с безапелационното 6:2 вкъщи против Бостън в дуел от постоянния сезон в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада. Жулиен Готие, Колин Блекуел, Павел Бучневич и Джони Броджински също се разписаха в интерес на домакините. Това е трети триумф в интерес на Ню Йорк в последните четири мача.

THAT FELT GOOD
— New York Rangers (@NYRangers)
Адам Фокс и Райън Линдгрен приключиха с по две асистенции, а вратарят с български корени Александър Георгиев се отличи с 31 избавени шайби за спечелилите.

Рейнджърс завоюва за първи път против Бостън в последните три срещи сред двата тима в Лигата, а ентусиастите се завърнаха в " Медисън Скуеър Гардън ". На дуела за първи път в шампионата участваха 1800 фенове.

Вратарят на гостите Тука Раск приключи с 28 спасявания. Загубата е четвърта за Бостън в последните пет мача от НХЛ.

Минесота се наложи с 3:1 вкъщи против Лос Анджелис. Кирил Капризов, Ник Бьогстад и Джоъл Ериксон Ек се разписаха единствено в границите на 3.03 минути за петата поредна победа на Уайлд в Лигата. Кам Талбът спря 27 удара на голлинията на домакините, а Джеф Картър означи единственото попадение за състава на Кингс.

Колорадо победи с 3:2 като посетител Аризона. Назим Кадри приключи с гол и две асистенции, а Хънтър Миска парира 16 удара на вратата на спечелилите. Мико Рантанен и Андре Букаровски също бяха точни в интерес на Колорадо. Фил Кесел и Дрейк Каджула осъществиха попаденията за Аризона.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР