Райън Сесеньон няма да играе за Тотнъм в домакинския двубой

...
Райън Сесеньон няма да играе за Тотнъм в домакинския двубой
Коментари Харесай

Райън Сесеньон пропуска мача на Тотнъм срещу Лийдс

Райън Сесеньон няма да играе за Тотнъм в домакинския дуел от Висшата лига против Лийдс в събота, заяви мениджърът на столичани Антонио Конте. Деян Кулушевски и Ричарлисон ще останат под въпрос до последните часове преди срещата в Северен Лондон, разкри още италианският експерт пред медиите в петък.

Десният краен бранител Сесеньон има 12 мача през актуалната акция, само че получи травма при загубата на Тотнъм с 0:2 против Нотингам Форест в шампионата за купата на Лигата в сряда.

" Днес не тренира с нас. Има дребен проблем и няма да бъде разполагаем в събота. Кулушевски и Ричарлисон ще имат още една подготвителна сесия преди да решим какво да вършим ", разяснява Конте пред репортерите.

" Шпорите " са на четвърто място във краткотрайното класиране с актив от 26 точки след 14 изиграни мача.

" От моя позиция заслужавам нов контракт. Настоящият ми договор изтича през юни и желая до края на сезона да схвана дали всички са удовлетворени от напредъка на клуба. Ще приказваме още и ще намерим най-хубавото допустимо решение ", съобщи още Антонио Конте, който към този момент организира среща с клубния президент Даниел Леви.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР