Райън Рут, обвинен в , пледира невинен пред федералния съд

...
Райън Рут, обвинен в , пледира невинен пред федералния съд
Коментари Харесай

Райън Рут пледира невинен за нападението срещу Доналд Тръмп

Райън Рут, упрекнат в , пледира почтен пред федералния съд в понеделник, оповестява Politico. 

Изслушването е траяло единствено три минути. Адвокатът на Рут, Кристи Милитело, се е отказала от четенето на обвиняванията и е декларирала, че отбраната желае развой.

Ако той бъде приет за отговорен, законът планува като оптимално наказване пожизнен затвор.

Припомняме, че 58-годишният Райън Рут  бе упрекнат в две закононарушения с огнестрелно оръжие, откакто се твърди, че е насочил пушка към Тръмп, до момента в който републиканският претендент за президент играе голф на игрището си в Уест Палм Бийч.

Рут е упрекнат в владеене на огнестрелно оръжие като наказан нарушител и владеене на огнестрелно оръжие със премахнат сериен номер. Според правосъдните регистри през декември 2002 година Рут е наказан в Северна Каролина за владеене на оръжие, а през 2010 година е наказан за владеене на крадени артикули през 2010 година
 Обвиняват Райън Рут в опит за ликвидиране на Доналд Тръмп
Обвиняват Райън Рут в опит за ликвидиране на Доналд Тръмп

Той ще застане пред съда до дни

Заподозреният за покушението Райън Рут. Шериф Уилям Снайдър съобщи пред CNN, че мъжът е бил " комплициран ", когато колата му е била спряна . " Той освен се държеше по този начин, като че ли отиваше на неделна църковна работа, само че и караше колата по същия метод ", добави той.

На 15 септември сътрудници на Сикрет сървис откриха огън наоколо до голф клуб в л . Един от тях забелязал стърчаща от храстите цев на оръжие . ФБР назова случилото се опит за нападение против политика. Тръмп е декларирал, че е добре.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР