Райън Рейнолдс може и да планира да понамали темпото, с

...
Райън Рейнолдс може и да планира да понамали темпото, с
Коментари Харесай

Когато кръстят улица на твоето име

Райън Рейнолдс може и да възнамерява да понамали темпото, с което работи, с цел да има повече свободно време, което да прекарва със фамилията си, само че е реалност, че работата през годините продължава да му натрупа дивиденти.

И не приказваме единствено за пари. Според Compex, артистът ще има улица, кръстена на него, в Отава, столицата на Канада. Може и да звучи малко необичайно, тъй като Рейнолдс не е от Отава, а от Ванкувър, само че в действителност не е чак толкоз необичайно.

Просто тъй като през годините артистът е съдействал доста за града. Според кмета на града Джим Уотсън, Ryan Reynolds Way е метод градът да се отблагодари на артиста за щедростта му през годините.

В началото на пандемията Райън Рейнолдс и брачната половинка му Блейк Лайвли подариха 50 000 $ на хранителната банка в Отава. Към момента не е ясно по кое време тъкмо улицата ще бъде отворена, тъй като ще се намира в ново поделение в града.

В типичния си жанр Рейнолдс благодари на кмета в за оказаната му чест и се пошегува, че договорката си е договорка и към този момент е прекръстил щерка си на Отава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР