Райън Рейнолдс, който се отдаде на дълга почивка далеч от

...
Райън Рейнолдс, който се отдаде на дълга почивка далеч от
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс за живота си с четири жени

Райън Рейнолдс, който се отдаде на дълга отмора надалеч от прожекторите на Холивуд, с цел да бъде повече време в компанията на обичаните си дами, приказва за това какво е да живееш дружно с толкоз доста дами край себе си.

Актьорът, който сега се любува на близостта на брачната половинка си - актрисата Блейк Лайвли, и трите им дъщери - Джеймс, Инез и Бети, показа по какъв начин се усеща сега.



Припомняме, че преди година той заяви, че ще понижи професионалните сиангажименти, с цел да прекарва повече време у дома и да види по какъв начин порастват децата му.

"Ужасно е. Връщам се още веднъж в Холивуд. Приемам първата роля, която ми се предложи ", съобщи холивудският ас по време на изявление за предаването Today. Разбира се, думите му бяха в кръга на шегата, защото незабавно по-късно той закупи сериозен тип, като сподели, че няма нищо по-хубаво от това да бъдеш до най-скъпите на сърцето си хора.



"У дома е прелестно и в този момент се усещам по-балансиран и спокоен. "Вече мога да загъвам децата си преди лягане и да ги виждам на сутринта. Обожавам това ", безапелационен е Райън.

Интересното е, че работата си на снимачната площадка Рейнолдс съвместява и редица други действия. Един от най-жухажваните артисти в Холивуд, Рейнолдс се собственик на уелския футболен тим Wrexham. Освен това може да се похвали и с притежаването на лична компания за джин, както и на американската телекомуникационна компания Mint Mobile.

Въпреки че сега Райън се е посветил на фамилната идиля, той признава, че това напълно не значи, че от време на време даже и измежду най-обичните си хора не изпитва стрес. Водещата на Today и майка на две деца Савана Гутрие разказа силата на малчуганите като "невероятна човешка мощ " и "необузданост ", а артистът се пошегува, че точно това способства за увеличение на безпокойството му.

"Сутрешната рутина е нещо, което не можеш да предвидиш и оттова идва безпокойството. Седя безсънен нощем и се чудя какво ще се случи след няколко часа, по какъв начин ще мине всичко, дали едно от децата няма да ме удари “, бъзика се артистът.



Това не е първият път, в който Рейнолдс приказва за фамилния живот. През ноември, с присъщото му възприятие за комизъм, той показа, че всеки един ден е битка за оцеляване.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР