Райън Рейнолдс беше новият гост на Стивън Колбърт в неговото

...
Райън Рейнолдс беше новият гост на Стивън Колбърт в неговото
Коментари Харесай

Забавният живот на Райън Рейнолдс – с три деца, луда жена и тъща

Райън Рейнолдс беше новият посетител на Стивън Колбърт в неговото токшоу, проведено отдалечено поради ограничаващите ограничения, свързани с разпространяването на ковид. С нормалния си комизъм 43-годишният артист приказва за всекидневието си със брачната половинка си Блейк Лайвли и трите им дъщери, Джеймс (на 5 години), Инес (на 3 години) и най-малката на 8 месеца, чието име към момента остава тайнственост.

Отговорен татко, благополучен, че е заобиколен от девойки, артистът първо изясни, че изобщо не му липсва „ мъжката компания “, тъй като „ мъжете са склонни да бъдат архитекти на нечие заличаване “.

„ Така че добре е “, показа той.

„ Обичам да съм тук единствено с девойки, обичам да върша момичешки неща . Всички желаят да се обличат в блестящо розово през целия ден, тъй че това върша. Тази заран направих рокли от тъкана хартия, което за тях беше занимателно “, добави артистът, преди да признае, че с Блейк Лайвли също „ прави доста домашни работи “.
 Блейк Лайвли се завърна под прожекторите Gulliver/Getty Images


Имаме шанс, че имаме дребна градина . Така че научаваме малко за градинарството. Опитваме се да го превърнем в просветително прекарване, само че през множеството време най-много пия “, сподели той с усмивка.

Канадският артист разкри още, че майката на Блейк Лайвли - Илейн, живеела с тях.

„ Тя ни избавя живота. Невероятно е да я има с нас. Тя още не го знае, н о в действителност е нашата аварийна храна, в случай че нещата излязат от приложимост. Няма да се поколебая да изям и децата - продължи радостно той.
 Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс Gulliver/Getty Images

Райън Рейнолдс също се подиграваше на жена си, която трябваше да му подстриже косата.

„ Тя към този момент го направи. Отне й два часа и половина. И най-после, наподобява, че тя направи това благодарение на запалка. Или знаете ли тези шлифовъчни ръкавици? Би било по-добре за нея да ги носи и да търка главата ми с тях, до момента в който косата ми не изчезне “, сподели той.

През последните дни се приказва за великодушните дарения на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс. След като преведоха 1 милион $ за поддръжка на хранителни банки, двойката също подари 400 000 $ за поддръжка на четири лечебни заведения в Ню Йорк.
 Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР