Райън Нюджънт-Хопкинс отбеляза два бързи гола при числено превъзходство, Стюарт

...
Райън Нюджънт-Хопкинс отбеляза два бързи гола при числено превъзходство, Стюарт
Коментари Харесай

Едмънтън Ойлърс поведе в серията с Далас Старс и се доближи на успех от финал в НХЛ

Райън Нюджънт-Хопкинс означи два бързи гола при числено предимство, Стюарт Скинър отрази 19 удара, а Едмънтън Ойлърс победи като посетител Далас Старс с 3:1 във финала на Западната конференция на Националната хокейна лига (НХЛ), с цел да поведе с 3:2 победи в серията.

Нюджънт-Хопкинс изведе Едмънтън напред в резултата в 14:09 минута на първия интервал. Той усили на 2:0 още в 66-ата секунда на втората част след удар, който мина до дясната греда.

Мач №6 е неделя вечер в Едмънтън. С победа вкъщи Ойлърс ще стигне до първия си край за купа " Стенли " от 2006 година насам.

Филип Броберг също се разписа за триумфа, а Евън Бушар асистира и за двата гола при числено предимство и към този момент има 51 точки от началото на плейофите.

За Далас прецизен беше Уайът Джонстън в 55-ата минута.



В края на постоянния сезон Далас стана победител в Западната конференция, до момента в който Едмънтън зае второ място в класирането на Тихоокеанската дивизия. По-рано в плейофите Далас победи Вегас (4:3) и Колорадо (4:2), а Едмънтън надви над Лос Анджелис (4:1) и Ванкувър (4:3).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР