Райън Мендес реализира късна дузпа, когато Кабо Верде победи Мавритания

...
Райън Мендес реализира късна дузпа, когато Кабо Верде победи Мавритания
Коментари Харесай

Кабо Верде на четвъртфиналите на Купата на Африканските нации, след като победи Мавритания

Райън Мендес осъществя късна дузпа, когато Кабо Верде победи Мавритания с 1-0 в Абиджан, с цел да подпечата своето място на четвъртфиналите на Купата на Африка Нации.

Капитанът на Кабо Верде Мендес означи решителния прецизен удар в 88-ата минута и в този момент Сините акули ще се изправят против Мароко или Южна Африка на четвъртфиналите.

Кабо Верде, един от изненадващите тимове на шампионата, откакто приключи непобеден на върха в група B пред Египет и Гана, бяха втори най-хубави през по-голямата част от първото полувреме, само че приключиха мощно, с цел да си обезпечат прекосяването.

Мавритания доближи елиминационната фаза на шампионата за първи път, като победи двукратния победител Алжир с 1-0 в последния си мач от групата, с цел да продължи напред като един от най-хубавите трети класирани тимове.

Действията през първото полувреме бяха от край до край, само че ясните шансове бяха от първостепенно значение, до момента в който на Мавритания беше нанесен удар в 35-ата минута, когато Омаре Гасама...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР