Райън Гравенберх няма да е наличен за Ливърпул за предстоящия

...
Райън Гравенберх няма да е наличен за Ливърпул за предстоящия
Коментари Харесай

Клоп даде гласност за контузиите, установи се колко ще липсва и Гравенберх

Райън Гравенберх няма да е разполагаем за Ливърпул за идния елиминационен мач със Саутхемптън от петия кръг за ФА Къп. Полузащитникът напусна контузен през първото полувреме на финала за Купата на лигата против Челси след тежка балтия от Мойзес Кайседо, която остана безнаказана от рефера на дуела Крис Кавана.

Новината беше доказана от мениджъра Юрген Клоп, който подчертава, че Уатару Ендо, Дарвин Нунес, Доминик Собослай и Мохамед Салах не престават да бъдат следени за възобновяванията им и ще се откри в последния момент дали ще могат да вземат присъединяване в срещата със „ светците “.

„ Това, което знам е, че Раян няма да е разполагаем, с изключение на всички останали, които по този начин или другояче не са разполагаем “.

„ Той има проблем с глезенната връзка, а травмата можеше да бъде доста по-лоша. Със сигурност е навън за Саутхемптън и идващия мач, а след това ще забележим. Имаме потребност да се случат чудеса с няколко играчи, тъй че не желая да оставам без тях за дълъг интервал от време “.

„ Все отново тази тематика е сензитивна с доста футболисти, които не бяха на линия за финала като Дарвин, Мо и Доминик. Трябва да забележим по какъв начин ще упражняват през днешния ден, като това ни е единствената подготовка за идващия мач. Уатаро получи тежък удар и с него внимаваме. Не мога да кажа, че обстановката е доста по-добра от неделя, само че тя е такава “, заключи немският ментор на Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР