Райън Гослинг говори за разочарованието си, че режисьорът на Барби

...
Райън Гослинг говори за разочарованието си, че режисьорът на Барби
Коментари Харесай

Звездата от Барби Райън Гослинг се обръща към пренебреженията на Марго Роби и Грета Геруиг за Оскарите

Райън Гослинг приказва за разочарованието си, че режисьорът на Барби Грета Геруиг и звездата Марго Роби бяха отхвърлени в две съществени категории по време на номинациите за Оскари.

Актьорът, който беше номиниран за поддържащата си роля като Кен в касовия колос, сподели, че е „ толкоз благополучен “ за колежката си Америка Ферера, която получи номинация за най-хубава поддържаща актриса за осъществяването си на Глория.

Геруиг беше отхвърлена от номинация за най-хубав режисьор, само че беше оповестена дружно със брачна половинка си Ноа Баумбах за най-хубав приспособен сюжет, до момента в който Роби загуби номинацията за най-хубава актриса, само че беше приета за най-хубав филм като продуцент.

„ За мен е изключителна чест да бъда номиниран от моите сътрудници дружно с такива забележителни актьори в година на толкоз доста страхотни филми “, сподели Гослинг в изказване, споделено с американски медии.

„ И в никакъв случай не съм мислил, че ще кажа това, само че също по този начин съм необикновено почетен и горделив, че е за изобразяван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР