Райън Гослинг е един от най-известните актьори в света, но

...
Райън Гослинг е един от най-известните актьори в света, но
Коментари Харесай

Райън Гослинг на 43: Интересни факти за актьорът, които може би не знаете

Райън Гослинг е един от най-известните артисти в света, само че множеството хора не са наясно с голям брой забавни детайлности от биографията му. Той е един от най-известните и харесвани артисти на своето потомство. Превърнал сев нарицателно име вследствие на външния си тип, осъществяванията и невероятната си кариера, която включва някои от най-успешните и високо оценени филми през последните две десетилетия.

Райън Гослинг е добре прочут, а филмите му са обичани от доста. Но какъв брой хора са осведомени със самия него? Гослинг има невероятна харизма, а персоналният му живот е цялостен със занимателни и увлекателни случки.


Снимка Х: Райън ГослингТой е притежател на марокански ресторант в Лос Анджелис.
Според Morocco World News влиятелният ресторант е " мястото, където звездите от А-листата се събират, с цел да похапнат марокански специалитети ".
Веднъж живее с Джъстин Тимбърлейк
Райън Гослинг и Джъстин Тимбърлейк са били близки другари като деца, дотолкоз, че законният аставник на Гослинг в действителност е станал майката на Тимбърлейк. Поне краткотрайно. В " Клубът на Мики Маус " Гослинг и Тимбърлейк си партнират, а откакто майката на Гослинг отпътува за Канада, майката на Тимбърлейк го приютява.

" Втората година, в която участвахме в шоуто, майка му трябваше да продължи да работи в Канада. Тъй като трябваше да разделяме една тоалетна, несъмнено бяхме малко по-близки от другите деца в шоуто ", разказваТимбърлейк.

По време на фотосите на кино лентата " Пропукване " от 2007 година, в който Гослинг си партнира с Антъни Хопкинс, за продуцентите е в действителност мъчно да открият Райън и да му дадат сюжета. По това време той живеел някъде на палатка за към два месеца, по аргументи, които не желаел да разкрива. Е, хубаво е, че въпреки всичко са го намерили!

Режисьорът на хитовия филм с Гослинг " Тетрадката " - Ник Касаветис, го избрал за ролята, тъй като считал, че Райън не е изключително прелъстителен, не бил като другите холивудски артисти, изглеждал му някак елементарен. Дори му споделил: " Искам ти да изиграеш ролята, тъй като не си като другите млади артисти. Не си хубав, не си готин, ти си просто едно нормално момче, което наподобява малко " смотано ".

Райън Гослинг обича и умее да прави неща с ръцете си. Той самичък сглобил колата си в " Drive ", както и масата в " Тетрадката " - да, онази, на която се разгорещяват с Рейчъл Макадамс.

Сам си е направил татуировка, която трябвало да наподобява като страшилище, само че тя наподобява повече на кактус.

Кучето на Райън Гослинг върви с прическа вид " гребен ". Райън е споделял в изявленията, че един път го обръснал по този начин за лятото и след това, когато козината на Джордж започвала да пораства, той ставал доста разтревожен, до момента в който не си получи мечтаната прическа още веднъж. Какво да се прави - куче-пънкар!

Бил е отгледан като мормон.

До 10-годишна възраст не върви на учебно заведение, а се образова самичък у дома. Не е имал другари и съученици.

На 17-годишна възраст отпътува за Лос Анджелис, с цел да стане артист. В първите си филми споделя, че се е опитвал да имитира акцента на Марлон Брандо, тъй като неговият канадски акцент не му вършел добра работа.

Обича да плете.

Веднъж купил цялостен щанд с курабийки на девойките скаути и ги раздал на хората по улицата.

Спасил и жена на улицата в Ню Йорк, която не внимавала, до момента в който върви и щяла да бъде блъсната от колите в тежкия трафик, само че Гослинг съумял да я дръпне от улицата и да я резервира жива.

Друг път, още веднъж в Ню Йорк, се намесил в пердах сред двама мъже и потушил напрежението.

Райън Гослинг се занимава и с щедрост. Истината е, че той е чудноват, невероятен и има златно сърце.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР