Райън Гигс е подобрил работата си като наставник начело на

...
Райън Гигс е подобрил работата си като наставник начело на
Коментари Харесай

Марк Хюз: Гигс има шансове за работа в Манчестър Юнайтед

Райън Гигс е подобрил работата си като ментор отпред на уелския народен тим, безапелационен е Марк Хюз, който е някогашен съотборник на Гигс в Манчестър Юнайтед и Уелс. Едно положително показване на европейския шампионат с " драконите " следващата година може да направи Гигс за претендент номер едно за мениджърския пост в Юнайтед, сигурен е Хюз. По време на футболната си кариера 46-годишният Гигс има 13 извоювани трофеи на Англия с отбора на " алените дяволи ".

" Райън се намира в добър интервал от своята мениджърска кариера. Развива се във възходяща линия. Вероятно е да получи късмет в Юнайтед. Може би кариерата му като ментор към момента не е задоволително блестяща на този стадий, само че при положително показване на европейското състезание, би трябвало да получи късмет много по-голям от този през 2016 година ", съобщи Хюз пред “Би Би Си”.
Mark Hughes says Ryan Giggs could become a contender to be the next Man Utd manager if Wales have a successful Euros campaign
— BBC Sport (@BBCSport) Гигс води Юнайтед в няколко мача през 2014 година, след напускането на Дейвид Мойс. Уелсецът беше помощник-треньор в първия състав след назначението на холандеца Луис ван Гаал на мениджърския пост в Манчестър Юнайтед. От 2018 година Райън Гигс е отпред на Уелс, класирайки " драконите " за финалите на Евро 2020.

" Гигс работи покрай Ван Гаал и това беше положително решение. Мислех си, че е с вероятност да поеме поста незабавно след края на работата на Ван Гаал на " Олд Трафорд ". Не стана тъкмо по този начин, тъй като управлението реши да притегля огромно име като Жозе Моуриньо. Това е разследване от работата на Пеп Гуардиола в Манчестър Сити. При назначението му в Юнайтед взеха решение, че също им би трябвало огромно име за управител и възможностите на Гигс внезапно понижиха ", сподели още Марк Хюз.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР