Райън Филип е „благодарен за свободата, която идва с премахването на зависимостите“, докато празнува крайъгълен камък на трезвеността

...
Райън Филип е на път към трезвеността и празнува важно
Коментари Харесай

Райън Филип е на път към трезвеността и празнува важно събитие.

„Официално най-дългото, което съм изкарал, откакто бях тийнейджър, без някакъв вид никотин или марихуана в тялото си (наред с други неща…)“, написа актьорът от „Жестоки намерения“ в надписа на публикация на неговата проверена страница в Instagram на четвъртък.

Той продължи, че „се чувства благодарен за свободата, която идва с прекъсването на пристрастяванията и зависимостта от веществата“.

Филип публикува селфи, на което се вижда да носи бяла тениска с мускули и да дъвче клечка за зъби. Споделяйки същата снимка в своята история в Instagram в четвъртък, той също написа, че „единствените му останали зависимости са клечките за зъби и самоусъвършенстването“.

Преди това актьорът говори за психичното си здраве по време на интервю от 2017 г. за Women’s Health, като каза, че се бори с „търпение и депресия и мисля как да се съсредоточа и да се уравновеся и да бъда по-мил и по-добър. Медитацията и упражненията работят за мен.“

„Депресията може да се прояви по хиляди различни начини в зависимост от това кой е. Не мисля, че има причина да не говорим за това. Можем да си помогнем да се справим и да дадем инструменти, които научаваме по пътя“, каза още той.

В интервю за Elle през 2015 г. Филип обсъди как депресията е била „огромна пречка“ от детството му, като каза: „С напредване на възрастта мисля, че тя намалява, но аз просто съм тъжен човек по рождение“.

Тези дни обаче Филип – който споделя две деца с бившата си съпруга Рийз Уидърспуун – изглежда има по-положителна перспектива.

„Трезвостта, яснотата и духовната свързаност са наистина добри“, каза той в края на публикацията си в четвъртък.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР