Райън еър да плати разноските по полета на правителствения самолет.

...
Райън еър да плати разноските по полета на правителствения самолет.
Коментари Харесай

Вижте какво поискаха нашите, оставени в Тимишоара

„ Райън еър ” да заплати разноските по полета на държавния аероплан. Това желаеха пловдивчани на срещата при омбудсмана Мая Манолова през днешния ден. Те се събраха, с цел да обсъдят какво да подхващат, откакто предходната седмица близо 190 пасажери от полета Лондон-Пловдив прекараха  20 часа на летището в Тимишоара.

Те настояват, че са били зарязани от превозвача без информация по кое време и по какъв начин ще се приберат в родината си. Проблемът бе позволен, откакто министър председателят изпрати държавния аероплан да прибере нашите.

Междувременно през днешния ден стана ясно, че водач с незадоволителна умелост е бил повода за драмата с нашите в Тимишоара. 

„ От Агенцията за отбрана на потребителя ни обясниха, че водачът не бил толкоз умел и по тази причина решил да кацне в Тимишоара, а не на летище София, където преди нас и след нас са приемали самолети, описа Даниела Стоилова.

На срещата било разисквано да се приготви тъжба от името на цялата група до самолетната компания. Ако някои от групата пък решат, могат да заведат самостоятелни искове, изясни Стоилова. Със случая към този момент се е заел пловдивски юрист.

„ Първо ще опитаме с положителното. Ние не държим на обезщетение, а  авикомпанията да понесе някакво наказване поради това че ни заряза на летището без информация, сподели Стоилова. 

Правим го тъй като сме сигурни, че това се случва и с други пътуващи. Раздаването на ваучерите при нас стартира, когато се оплакахме в медиите и се подвигна звук, добави Стоилова.

Обвиненията бяха отхвърлени от самолетната компания. Оттам обясниха, че са били изпратени рейсове, с които пасажерите да бъдат превозени до България. Също по този начин пасажерите получили ваучери на стойност 5 евро.  

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР